Menu Kort / Vin kort

Vin kort

Vin

Vin

 

Rødvine Pr. Fl.

 

Claude Val Rouge 50/195,-

 

Vin de Pays d’Oc

 

Næsen er rig og kompleks, domineret af moden rød frugt. Smagen har mindelser af lakrids, krydderier og sød frugt.

 

Protocolo Tinto 215,-

 

Dominio de Equren, Vino de la Tierra de Castilla, Spanien Smuk, Transparent, rød farve. Herlig, frisk bouguet af røde kirsebær. Særdeles elegant, let og dog smagfuld med nuancer af røde bær. Medium fylde med lækker afrundet tannin. Saftig og uhyre harmonisk finish.

 

Il Passo 295,-

 

Zabu, Sicilien, Italien

 

Det er en flot intens vin med dybe balsamicotoner, mørke bær og Vanilla. Vinen har en fin struktur med bløde og behagelige tanniner og en god længde i eftersmagen. Denne fyldige, frugtige vin er oplagt til kraftigere pasta- og gryderetter samt modne oste.

 

Vilosell 295,-

 

Tomàs Cusiné, Costers del Segre

 

Vinen har en Bordeaux-lignende struktur med en lang ren og rank personlighed. Røde og “sorte” frugter dominerer duftbilledet. I smagen er der god mineralitet og tannin sammen med en ualmindelig delikat og frisk druesødme.

 

Amarone ”Capitel De Roari” 370,-

 

Luigi Righetti, Italien

 

Herlig enkeltmarks Amarone med flot moden frugt, stor, fyldig og alkoholisk krop med mørke bær, rosiner og læder med en lang saftig fadpræget eftersmag.

 


Mousserende Vin

 

Asti 265,-

 

Vallebelbo, Piemonte, Italien

 

Smagen er aromatisk og delikat sødmefuld. Alkoholen er bevidst holdt nede på ca. 7,5%, hvilket giver en meget let drikkelig vin, ideel til desserter med frisk frugt eller som et ”enkelt glas i utide.
Hvidvine

 

Claude Val Blanc 50/195 ,-

 

Klar strågul farve med let grønlig kant. Næsen er mættet med eksotiske frugter og lækker velafbalanceret smag med god harmoni mellem syre og sødme.

 

Riesling Halbtrocken 215,-

 

S. A. Prüm, Mosel

 

Sødmefuld og charmerende mosel fra den storartede Prüm familie i Wehlen. Tilpas syre til at gøre vinen frisk, elegant og i fuldendt balance.

 

Chardonnay 295,-

 

Sebastiani, Sonoma Valley

 

Cremet tekstur og fylde. Eksotiske duftaromaer så som kokos og banen er de dominerende indtryk men anis og citrus anes også i den komplekse bouquet. Fra tiden på træfade har vinen opnået en smøret og cremet smagsoplevelse, der gør den til en delikat og forførende nydelse.

 

Rosévin

 

Protocolo Rosado 215,-

 

Dominio de Eguren, Vino de la Tierra de Castilla, Spanien

 

Vinen Protocolo er produceret på Tempranillodruen – den samme drue som Riojavinene produceres på samt den lokale Bobaldrue. Smagen er sødmefuld, aromatisk og ikke til at stå for.

 

 
Kontakt | CVR: 26179866 | Amagerbrogade 84, 2300 København s - Dk | Tlf.: 32841800 | cafe-pelikan@hotmail.com